Vernisáž fotografií v Galerii JCM na zámku Dobříš

11.10.2014 14:32

4.10.2014 proběhla vernisáž fotografií v Galerii JCM na zámku Dobříš. Za dobříšský zámek pronesla úvodní slovo paní Marika Vašková a představení "autora" bylo v režii mého bratra Stanislava, za což oběma moc děkuji. O hudební prvek se postarali žáci místní umělecké školy Saša a Andrea, program oživil i pánský pěvecký sbor Kolorit vedený panem Petrem Kafkou, jednatelem Občanského sdružení Jeřabinky (www.jerabinky.cz)

Děkuji všem, kdož vážili cestu až na Dobříš, udělali jste mi velkou radost! Rád jsem Vás viděl a hovořil s Vámi.... snad se Vám u nás "na zámku" líbilo a užili jste si příjemné odpoledne a konečně, že i fotografie se Vám líbily. Děkuji i za pochvalné komentáře.....

Děkuji i Ále za spolupráci na dojednání výstavy v Dobříšském zámku, na její přípravě a instalaci fotek; bez ní by k výstavě vůbec nedošlo, dodala mi inspiraci a chuť se podělit o fotografické zážitky a něco málo z mých fotografií prezentovat na veřejnosti - díky!!!!

 

Po dobu trvání výstavy v Galerii JCM na zámku Dobříš (do 27.11.) jsou vystavené fotografie za výstavní cenu 1490 Kč (za cenu materiálu), fotografie z předchozí výstavy (fotky z úvodní stránky) v paspartách za cenu 490 Kč.


 

PS: jedna z fotografií zaujala natolik, že je již zamluvena, doufám, že budoucímu majiteli, resp. majitelce bude dlouho dělat radost.